Μπομπονιέρες

Προσφέρετε μια πρωτότυπη μπομπονιέρα στους μικρούς σας καλεσμένους.

Διαλέξτε μία από τις χειροποίητες δημιουργίες μας ή ελάτε να δημιουργήσουμε την δική σας!

Μπορούμε να σχεδιάσουμε το θεματικό που επιθυμείτε για την εκδήλωσή σας σε προϊόντα όπως αξεσουάρ για μπομπονιέρα, τσάντα βαπτιστική, λαδόπανα, υφάσματα διακόσμησης για τα τραπέζια ή τις καρέκλες, μαντήλια, κ.α.

Όλα είναι τυπωμένα με ανεξίτηλα και λαμπερά χρώματα!

Δεν αναλαμβάνουμε τον στολισμό ή την διάθεση κουφέτων.

1. Τσάντα Βάπτισης.

Από εκτυπωμένο ύφασμα, με εσωτερική επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή, κορδόνι για εύκολο κλείσιμο, και ιμάντες με αυξομείωση. Εντυπωσιάστε με ένα ολοκληρωμένο σύνολο βάπτισης με την θεματική τσάντα του παιδιού!

2. Μαξιλαράκι

Διατίθεται σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση, με εκτύπωση στην μία ή στις δύο όψεις. Με αφράτο γέμισμα για ένα γλυκό στολισμό!

3. Πουγκί

Διατίθεται σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση, με εκτύπωση στην μία ή στις δύο όψεις. Με ή χωρίς κορδόνι στο πάνω μέρος.

4. Καλαθάκι

Ιδανικό για να φωλιάσετε την τούλινη μπομπονιέρα σας και να χαρίστε ένα πρωτότυπο αναμνηστικό. Διατίθεται με εκτύπωση δύο όψεων.

5. Θεματικά αναμνηστικά

Αν έχετε κάποιο ιδιαίτερο θεματικό μπορούμε να το μεταμορφώσουμε σε μια υπέροχη μπομπονιέρα σε όποια διάσταση επιθυμείτε. Με εκτύπωση μίας όψης.

6. Πετσέτα τετράγωνη

Τετράγωνη πετσετούλα 30×30 εκ. To πιο χρηστικό αναμνηστικό που θα κρατήσουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Με τρίγωνη εκτύπωση στην άκρη της πετσέτας για εύκολο στολισμό που ξεχωρίζει.

7. Πετσέτα μακρόστενη

Τετράγωνη πετσέτα 30×50 εκ. Το ιδανικό μέγεθος πετσέτας χεριών με λωρίδα εκτύπωσης του θεματικού σας στην άκρη της. Αν θέλετε να φύγετε από την λευκή πετσέτα εμείς σας διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

8. Πετσέτα πουγγί

Δημιουργούμε ένα όμορφο πουγκί από πετσέτα, επίσης χρηστικό σαν αντικείμενο που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα στο μπάνιο!

9. Πορτοφολάκι

Καθένας μας έχει ένα μικρό πορτοφολάκι για τα κέρματα ή άλλα χρήσιμα μικροπράγματα.

Γιατί να μην κρατάμε το αναμνηστικό της δική σας εκδήλωσης;

Διατίθεται σε δύο τύπους, με φερμουάρ στο πλάι ή με φερμουάρ στο πάνω μέρος. Με εκτύπωση και στις 2 όψεις.

10. Μαντήλι

Ιδανικό αναμνηστικό το οποίο μπορεί να γίνει και πρόσκληση ταυτόχρονα συνδυάζοντας δύο προϊόντα εύκολα και οικονομικά. Με ομοιόμορφο και χρωματιστό γαζί περιμετρικά, διατίθεται εκτυπωμένο στην μία πλευρά σε οποιαδήποτε διάσταση ζητήσετε.

11. Υφάσματα διακόσμησης

Στολίστε την εκδηλώσή σας με μοναδικά εκτυπωμένα υφάσματα της Lacrimosa Design.

Σε διαστάσεις που σας ταιριάζουν ή σε τρέχον μέτρο σε οποιοδήποτε θεματικό μας ζητήσετε!